Apres-skibar huren

Kijkt u het hele jaar uit naar de wintersport? Van ’s Ochtends vroeg tot ’s middags staat u op de piste, waarna u de sportieve dag afsluit in een après-skibar! Genieten van de behaaglijke warmte, de feestelijke muziek en de heerlijke drankjes – de après-ski beidt het allemaal! Wilt u deze Oostenrijkse sferen ook in Nederland ervaren? Kies voor de Schnapsalmbar van Barbecuefeest.com, het nieuwste concept van Patrick van Elteren Catering & Events.

All inclusive feestavond

De Schnapsalmbar is een mobiele après-skibar. Organiseert u een feest voor 50 tot 125 personen en wilt u de gasten trakteren op een all inclusive feestavond? De Schnapsalmbar biedt uitkomst! Onze aanwezige bardame voorziet uw gasten onbeperkt van bier, wijn en frisdrank. Bovendien worden uw gasten getrakteerd op feestelijke muziek en borrelnootjes. Bij de Schnapsalmbar worden toiletten, statafels, après-ski-aankleding en koelingen geleverd.


Verschillende all-in pakketten

Wilt u de Schnapsalmbar inhuren voor uw feest of partij, zoals uw huwelijksfeest, buurtfeest, feest van de sportvereniging of uw studentenfeest? Barbecuefeest.com biedt u de volgende vier pakketten aan:

  • 3 uur all-in – vanaf € 19,95 per persoon
  • 4 uur all-in – vanaf € 22,95 per persoon
  • 5 uur all-in – vanaf € 24,95 per persoon
  • Feestavond 8 uur all-in – vanaf € 28,95 per persoon

Deze pakketten kunnen uitgebreid worden met extra opties, zoals koude en warme hapjes, sterke dranken, een serveerster en een bierbankenset. Neem contact op met onze adviseurs: zij vertellen u graag informatie over de mogelijkheden. Samen met u stellen wij een onvergetelijk feest samen!