Bar huren

Heeft u de organisatie van het volgende personeelsfeest, buurtfeest of vriendenfeest op u genomen en wilt u de gasten trakteren op een bijzondere avond? Of viert u uw huwelijksfeest of verjaardagsfeest en wilt u een bar huren? Maak uw keuze voor de Schnapsalmbar van Barbecuefeest.com, het nieuwste concept van Patrick van Elteren Catering & Events.

Après-skibar voor 50 tot 125 gasten

De Schnapsalmbar is een mobiele après-skibar voor feesten van 50 tot 125 personen. De bar is geïnspireerd op de après-skibars in Oostenrijk: hier kunt u na uw dag op de piste genieten van behaaglijke warmte, feestelijke muziek én heerlijke drankjes! Met de Schnapsalmbar trakteert u uw aanwezige gasten op een all inclusive feestavond: onze aanwezige bardame voorziet uw gasten onbeperkt van bier, wijn en frisdrank. Bij de Schnapsalmbar worden standaard borrelnootjes, een muziekinstallatie, toiletten, statafels, après-ski-aankleding en koelingen geleverd.

Kies uw all inclusive pakket

Barbecuefeest.com biedt u vier pakketten aan. Deze pakketten kunt u eenvoudig uitbreiden met extra opties, zoals koude en warme hapjes, sterke dranken, een serveerster en een bierbankenset. Neem contact op met onze adviseurs: zij vertellen u graag informatie over de mogelijkheden. Samen met u stellen wij een onvergetelijk feest samen!

  • 3 uur all-in – vanaf € 19,95 per persoon
  • 4 uur all-in – vanaf € 22,95 per persoon
  • 5 uur all-in – vanaf € 24,95 per persoon
  • Feestavond 8 uur all-in – vanaf € 28,95 per persoon

Ontdek de Schnapsalmbar