BBQ op locatie

Een volledig verzorgde barbecue op locatie regel je bij Barbecuefeest. Niet zomaar een barbecue… maar een complete beleving!

Wil je een compleet verzorgde barbecue op locatie? Wij helpen je graag bij de organisatie van het ideale barbecuefeest! Kies uit een van onze themapakketten of andere opties. Waar in Nederland je ook woont, wij komen graag naar jouw locatie om een geslaagd barbecuefeest neer te zetten. Ook in België geven wij regelmatig barbecues bij bedrijven of mensen thuis. Onze barbecuefeesten zijn geschikt voor groepen vanaf 50 personen.

 

Volledig verzorgde barbecue op locatie

Wat de reden van een feestje of evenement ook is, iedereen wordt vrolijk van een goed verzorgde barbecue! Wij kiezen ervoor om niet enkel een simpele barbecue neer te zetten, maar wij leveren een complete ervaring. Bij Barbecuefeest is het mogelijk om voor een BBQ op locatie een heerlijk themapakket te kiezen. Welk thema heeft jouw voorkeur?

  • Europa pakket: een divers vleespakket met allerlei Europese specialiteiten.
  • Noord-Amerika pakket: proef de Mexicaanse vleesspecialiteiten en de heerlijke Canadese speksperen.
  • Zuid-Amerika pakket: Zuid-Amerika staat bekend om de goede stukken vlees. Proef daarom onze heerlijke steaks. De kipvleugeltjes zijn om je vingers bij af te likken.
  • Afrika pakket: Afrikaans vlees heeft zijn eigen bijzondere bereidingswijze en smaak. Geniet van de Kruger spies met vijgen en gedroogde abrikozen of de Kaapstad burger met stukjes appel en rozijnen.
  • Oceanië pakket: een pakket met verschillende soorten vis en andere lekkernijen.
  • Azië pakket: vlees met een iets pitterige smaak. Zo kun je kiezen uit een Japanse saté of een Indonesische chilispies.
  • Nederland pakket: met onder andere een speklap, hamburger en kipsaté. Voor € 12,95 p.p. is dit het meest voordelige themapakket.

Wij regelen niet alleen een heerlijke barbecue op locatie, maar zorgen ook voor een volledige beleving. Daarom stoppen wij niet bij het verzorgen van het vlees en de BBQ, maar zorgen wij ook voor de drank, leuke themadecoraties en een professionele barbecue-kok die het eten bereidt.

 

Grote BBQ met vele extra's

Wil je een gezellige barbecue organiseren zonder thema? Ook dat kan! Heb je een evenement en verzorg je zelf de decoratie en het eventuele thema dan kun je ook kiezen uit de volgende BBQ pakketten:

  • Basic BBQ pakket: in dit pakket zitten vijf verschillende soorten vlees. Dit zijn de echte barbecueklassiekers waar iedereen van houdt, zoals een speklap en een kipsaté. Dit pakket bestel je voor €15,95 p.p.
  • Luxe BBQ pakket: in het luxe pakket zitten acht verschillende soorten vlees. Dit zijn de luxere barbecueklassiekers, zoals onze heerlijke spareribs en malse kogelbiefstuk. Dit pakket bestel je voor €19,95 p.p.

Houden jij en je gasten van toetjes? Dan is als aanvulling op de BBQ het Antarctica dessertpakket uitermate geschikt voor jullie! In de winter verzorgen wij ook zeer knusse winterbarbecues op locatie. Want als de temperatuur afneemt, betekent dat natuurlijk niet dat er niet gebarbecued kan worden!

 

BBQ voor een bijzondere gelegenheid

Heb je een keuze gemaakt uit bovenstaande pakketten? Leuk! Dan kan het feestje beginnen. Of je nu een verjaardagsfeestje geeft, op werkuitje bent met collega’s, je kinderen hun communie vieren of een bruiloft hebt, samen met jou gaan wij er een geslaagd evenement van maken! Waar je de BBQ ook wilt geven, wij komen met alle benodigdheden naar de locatie van jouw keuze. Zo bepaal jij de setting van het feest.

 

Vrijblijvende offerte

Heb je al een goed idee over de invulling van jouw barbecue? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Heb je nog vragen over onze barbecuethema’s? Of wil je weten wat voor jou de mogelijkheden zijn voor een BBQ op locatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (0)165 - 518 351 of te mailen naar info@barbecuefeest.com.