BBQ op locatie vanaf €12,95 p.p.

Een volledig verzorgde barbecue op locatie regel je bij Barbecuefeest. Niet zomaar een barbecue... maar een complete beleving!

Wilt u een compleet verzorgde barbecue op locatie? Wij helpen u graag het ideale barbecuefeest te organiseren met een van onze thema pakketten of overige opties! Waar u ook woont in Nederland, wij komen graag naar uw locatie om een geslaagd barbecuefeest neer te zetten. Ook in België zijn we regelmatig te vinden met een van onze barbecues op locatie. Onze barbecuefeesten zijn voor groepen vanaf 50 personen en hebben een vanaf-prijs van €12,95 p.p. 

 

Volledige verzorgde thema-BBQ’s  

Wat de reden van het feestje of evenement ook is, iedereen wordt vrolijk van een goed verzorgde barbecue! Wij kiezen ervoor om niet enkel een simpele barbecue neer te zetten, maar wij leveren een complete ervaring. Bij Barbecuefeest is het mogelijk om een van onze heerlijke thema-barbecuepakketten te kiezen. Welk thema heeft uw voorkeur?

  • Europa pakket (Een divers vleespakket met allerlei Europese specialiteiten)
  • Noord-Amerika pakket (Proef de Mexicaanse vleesspecialiteiten en bijvoorbeeld de heerlijke Canadese speksperen)
  • Zuid-Amerika pakket (Zuid-Amerika staat bekend om de goede stukken vlees. Proef daarom onze heerlijke steaks en de heerlijke kipvleugeltjes)
  • Afrika pakket (Afrikaans vlees heeft zijn eigen bijzondere bereidingswijze en smaak. Geniet bijvoorbeeld van de Kruger spies met vijgen en gedroogde abrikozen of de Kaapstad burger met stukjes appel en rozijnen)
  • Oceanië pakket (het spreekt voor zich: een pakket met verschillende soorten vis en andere lekkernijen)
  • Azië pakket (Ga voor vlees met een iets pitterige smaak. Zo kunt u kiezen uit een Japanse saté of een Indonesian chilispies)

Zoals we al zeiden willen we niet enkel een barbecue verzorgen maar ook een gehele beleving meegeven. Daarom stoppen wij niet bij het verzorgen van het vlees en de barbecues maar zorgen wij ook voor de drank, leuke thema decoratie en een professionele barbecue-kok die het eten bereidt.

 

Normale groeps BBQ’s

Wilt u een gezellige barbecue organiseren zonder thema? Ook dat kan! Heeft u een evenement en verzorgt u zelf de decoratie en het eventuele thema dan kant u ook kiezen uit de volgende BBQ pakketten:

  • Basic BBQ pakket: In dit pakket zitten vijf verschillende soorten vlees. Dit zijn de echte barbecueklassiekers waar iedereen van houdt zoals een speklap en een kipsaté. Dit pakket bestelt u voor €15,95 p.p.
  • Luxe BBQ pakket: In het luxe pakket zitten acht verschillende soorten vlees. Dit zijn de luxere barbecueklassiekers zoals onze heerlijke spareribs en mals kogelbiefstuk. Dit pakket bestelt u  voor €19,95 p.p.

 

BBQ bij jou op locatie

Heeft u een keuze gemaakt uit bovenstaande pakketten? Leuk! Dan kan het feestje beginnen. Of u  nu een verjaardagsfeestje heeft, een werkuitje met de collega’s, een communie, een feestje met de voetbalvereniging of een bruiloft… samen met u gaan we er een geslaagd evenement van maken! Waar wilt u de barbecue geven? Of dit nou op het werk is, bij u thuis of op een externe locatie, wij komen met alle barbecue benodigdheden naar een locatie naar keuze. Zo bepaalt u zelf de setting van het feest.

Heeft u nog vragen over onze barbecuethema’s of wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn qua pakket of locatie? Neem dan nu contact met ons op!

Heeft u reeds de keuze gemaakt welk pakket u wilt? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.