Biertap huren

Organiseert u een feest en wilt u uw gasten echt in de watten leggen? Maak uw keuze voor een biertap: dit valt altijd in de smaak. Want wat is er heerlijker dan een schuimend tapbiertje? Voor feesten van 50 tot 125 personen kunt u de mobiele bar van Barbecuefeest.com inhuren! Wij beschikken over een speciale Schnapsalmbar, een bar geïnspireerd op de après-skibars in Oostenrijk.

Waan u 365 dagen per jaar op wintersport met de all inclusive Schnapsalmbar van Barbecuefeest.com. De Schnapsalmbar is een volledig nieuw concept waarbij u uw aanwezige gasten trakteert op een all inclusive feestavond! Onze aanwezige bardame voorziet uw gasten onbeperkt van bier, wijn en frisdrank. Bovendien worden uw gasten getrakteerd op feestelijke muziek en borrelnootjes. Bij de Schnapsalmbar worden toiletten, statafels, après-ski-aankleding, koelingen en een hoogwaardige muziekinstallatie geleverd.

Kies uw all inclusive pakket

De Schnapsalmbar is beschikbaar in vier pakketten, waarbij u de bar al kunt huren voor € 19,95 per persoon. Deze pakketten kunt u eenvoudig uitbreiden met extra opties, zoals koude en warme hapjes, sterke dranken, een serveerster en een bierbankenset. Bekijk de pakketten en maak uw keuze! Wilt u vooraf meer informatie, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Barbecuefeest.com: onze medewerkers lichten de mogelijkheden graag aan u toe!

  • 3 uur all-in – vanaf € 19,95 per persoon
  • 4 uur all-in – vanaf € 22,95 per persoon
  • 5 uur all-in – vanaf € 24,95 per persoon
  • Feestavond 8 uur all-in – vanaf € 28,95 per persoon