Mobiele bar huren

Organiseert u een feest voor uw vrienden, familie, collega’s, sportclub of studentenvereniging, en zoekt u een bar op locatie? Maak gebruik van de mobiele bar van Barbecuefeest.com. Wij beschikken sinds kort over een speciale Schnapsalmbar: dit is een après-skibar voor feesten van 50 tot 125 personen. Lees er hier meer informatie over!

All inclusive feestavond

Trakteer uw gasten op Oostenrijkse après-skisferen, trakteer uw gasten op de all inclusive Schnapsalmbar van Barbecuefeest.com! Bij de bar wordt een bardame geleverd: zij zal uw gasten onbeperkt voorzien van bier, wijn en frisdrank. Bovendien worden uw gasten getrakteerd op feestelijke muziek en borrelnootjes. Bij de Schnapsalmbar worden toiletten, statafels, après-ski-aankleding, koelingen en een hoogwaardige muziekinstallatie geleverd.

Verschillende all-in pakketten

Bij de Schnapsalmbar van Barbecuefeest.com kunt u kiezen uit vier all-inpakketten:

  • 3 uur all-in – vanaf € 19,95 per persoon
  • 4 uur all-in – vanaf € 22,95 per persoon
  • 5 uur all-in – vanaf € 24,95 per persoon
  • Feestavond 8 uur all-in – vanaf € 28,95 per persoon

De pakketten kunt u naar wens uitbreiden met extra opties, zoals koude en warme hapjes, sterke dranken, een serveerster en een bierbankenset. Kies voor de mobiele Schnapsalmbar van Barbecuefeest.com en wij stellen samen met u een onvergetelijke avond samen! Neem contact op met onze adviseurs: zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.