Organiseer een winterbarbecue met Barbecuefeest.com

Zijn barbecues alleen voor de zomer? Welnee! Ook in de winter kunt u heel goed barbecueën! Bij Barbecuefeest.com organiseren wij compleet verzorgde winterbarbecues voor grote groepen en gezelschappen van minimaal 50 personen. Deze barbecues vinden plaatst op uw locatie, waar in Nederland of België u uw feest ook wilt vieren!

Organiseert u een feestje voor uw vrienden, familie, buren, collega’s of klasgenoten en zoekt u nog een leuk thema? Organiseer een winterbarbecue! Barbecuefeest.com is gespecialiseerd in het organiseren van de meest complete barbecues en barbecuefeesten voor groepen en gezelschappen van minimaal 50 personen! Deze barbecues zijn niet alleen geschikt voor de warme zomerdagen, maar u kunt ook barbecueën in de winter. Want ook al is het buiten ijskoud: met een barbecue zorgt u altijd voor een geslaagd feest!
 

Regel uw winterbarbecue online

Op onze website maakt u heel gemakkelijk een evenement aan voor uw winterbarbecue aan huis. Geef aan welke datum, aantal gasten en de locatie. U hoeft enkel nog aan te geven welke dieetwensen uw gasten hebben: zo kunnen wij een winterbarbecue verzorgen met vegetarisch, allergeenvrij, halal of koosjer eten. Zo zorgen we ervoor dat u een feest op maat organiseert, waarbij oog is voor uw wensen én voor die van uw gasten!
 

De pakketten van Barbecuefeest.com

Wilt u een winterbbq aan huis organiseren? Bij Barbecuefeest.com kunt u kiezen uit diverse pakketten, zoals het Basic Dutch, Dutch de luxe, Aprés ski! (Östereich) en American style.

 • Basic Dutch: erwtensoep, stamppotten, speklap, worst, gehaktbal en diverse sauzen en stokbrood met kruidenboter (€ 14,95 p.p.)
 • Dutch de luxe: saté, hamburgers, gambabrochette, speklap, biefstuk, rib eye, zalmspies, diverse salades, sauzen en stokbrood met kruidenboter (€ 17,95 p.p.)
 • Aprés ski! (Östereich): jausen platte, Frankfurter wurstll, gebacken speck, schwein filet, hamburger, Tiroler gröstll, diverse salades, sauzen en stokbrood met kruidenboter (€ 17,95 p.p.)
 • American style: broodje pulled pork, spare ribs, broodje hamburger, rauwkostsalade, diverse groenten en kadetjes (€ 13,95 p.p.)

Het is bovendien mogelijk om een drankpakket met glühwein of warme chocolademelk (€ 2,95 p.p.) of een dessertpakket met Apfelstrudel, jenever (obstler), ströhrum of Jägermeister te boeken (€ 3,95 p.p.)

Vul uw barbecuepakket aan

U kunt uw barbecuepakket eenvoudig aanvullen met de volgende zaken:

 • Drankpakket met glühwein of warme chocolademelk (€ 2,95 p.p.)
 • Dessertpakket met Apfelstrudel, jenever (obstler), ströhrum of Jägermeister te boeken (€ 3,95 p.p.)
 • Kampvuur met olievaten inclusief hout (€ 24,95)
 • Vuurkorf inclusief hout (€ 19,95)
 • Terrasheaters inclusief gas (€ 49,95)
 • Krukken met warm kleed (€ 3,95)
 • Tent met verlichting (6 x 3 meter € 160 of 8 x 4 meter € 225)

Let op: deze prijzen gelden vanaf 50 personen. Alle pakketten zijn voorzien van professionele begeleiding van een chefkok. Het pakket bestaat uit een arrangement van tweeënhalf uur, inclusief op- en afbouw en alle materialen (zoals buffettafels, borden en bestek en BBQ op gas). De afwas wordt naderhand mee terug genomen. 

Een lekker dessert?

Antarctica luxe:
Bavarois en ijsbuffet

Onze Winter BBQ's

Onze klanten aan het woord

 • Maartje de Feijter

  Maartje de Feijter

  Bestuurslid en lid evenementencommissie RMHC De Pelikaan in Roosendaal

  “Tijdens een evenement moet er veel geregeld worden. Het is dan prettig om zaken te doen met een partij die alles uit handen neemt. Die partij is Patrick van Elteren. Of we nu een evenement hebben voor 100 of 500 personen: het is altijd prima geregeld! Er wordt meegedacht met de thema’s en zelfs last minute is er nog veel mogelijk. De afspraken worden altijd nageleefd, en daarmee is Barbecuefeest.com al tien jaar een solide partner voor onze hockeyclub!”

 • Wim van Geel

  Wim van Geel

  Engineer Philips Lighting BV in Roosendaal

  “Sinds 2008 is Patrick van Elteren onze vaste evenementencateraar. Zo vierden we ons 60-jarig bestaan met 2.400 bezoekers én een zeer goed georganiseerde barbecue. De barbecue bood voor ieder wat wils en ook met allergieën werd rekening gehouden. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding prima. Maar bovenal vinden wij het belangrijk dat er zo goed wordt meegedacht in de organisatie. Van begin tot eind is Barbecuefeest.com een fijne sparringpartner. Helaas gaat onze fabriek in 2016 sluiten, maar tot die tijd zijn we blij dat onze evenementen worden geregeld door Patrick van Elteren!”

 • Paul Koster

  Paul Koster

  Student Bewegingstechnologie De Haagse Hogeschool in Den Haag

  “Tijdens het introductiekamp van onze opleiding moesten we voor 200 studenten het eten verzorgen. Het was gemakkelijk om dit te organiseren: we deden één belletje naar Barbecuefeest.com en alles was geregeld! Zo konden wij als organisatie tijd vrijmaken voor andere zaken. Het was vooral fijn dat de koks vooraf alles klaar hadden gezet en dat ze na de barbecue alles weer opruimden. Zelfs het afval werd meegenomen. Top service!”