Barbecuefeest.com overtreft uw verwachtingen

Barbecuefeest.com organiseert unieke BBQ’s op locatie in heel Nederland en België. Wij richten ons op twee duidelijke concepten: Thema BBQ’s en een Grote Groepen BBQ. Voor groepen vanaf 50 personen verzorgen we bijzondere themabarbecues, waarbij we onze gasten op het gebied van eten, drinken en aankleding meenemen naar andere eetculturen en werelden. Voor gezelschappen van minimaal 50 personen regelen we volledig verzorgde groepsbarbecues waar u geen omkijken naar heeft.

Barbecuefeest.com doet er alles aan om aan de verwachtingen van de gasten te voldoen en - nog belangrijker – te overtreffen. Hoe we dat doen? We zorgen voor een compleet feest, inclusief culinair entertainment en sfeervolle aankleding. Barbecuefeest.com heeft smaak hoog in het vaandel staan en daarom gebruiken we heerlijke én eerlijke producten, het liefst van lokale ondernemers. En helemaal fijn: al het vlees dat wij serveren komt van onze eigen boerderij. Hoe vers wilt u het hebben!

Barbequefeest.com is een initiatief van Patrick van Elteren catering & events uit Oud-Gastel, onderdeel van Van Elteren Foodgroup

Een bijzondere samenwerking

met Zorgboederij de Zwanenhoeve

Onze klanten aan het woord

 • Maartje de Feijter

  Maartje de Feijter

  Bestuurslid en lid evenementencommissie RMHC De Pelikaan in Roosendaal

  “Tijdens een evenement moet er veel geregeld worden. Het is dan prettig om zaken te doen met een partij die alles uit handen neemt. Die partij is Patrick van Elteren. Of we nu een evenement hebben voor 100 of 500 personen: het is altijd prima geregeld! Er wordt meegedacht met de thema’s en zelfs last minute is er nog veel mogelijk. De afspraken worden altijd nageleefd, en daarmee is Barbecuefeest.com al tien jaar een solide partner voor onze hockeyclub!”

 • Wim van Geel

  Wim van Geel

  Engineer Philips Lighting BV in Roosendaal

  “Sinds 2008 is Patrick van Elteren onze vaste evenementencateraar. Zo vierden we ons 60-jarig bestaan met 2.400 bezoekers én een zeer goed georganiseerde barbecue. De barbecue bood voor ieder wat wils en ook met allergieën werd rekening gehouden. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding prima. Maar bovenal vinden wij het belangrijk dat er zo goed wordt meegedacht in de organisatie. Van begin tot eind is Barbecuefeest.com een fijne sparringpartner. Helaas gaat onze fabriek in 2016 sluiten, maar tot die tijd zijn we blij dat onze evenementen worden geregeld door Patrick van Elteren!”

 • Paul Koster

  Paul Koster

  Student Bewegingstechnologie De Haagse Hogeschool in Den Haag

  “Tijdens het introductiekamp van onze opleiding moesten we voor 200 studenten het eten verzorgen. Het was gemakkelijk om dit te organiseren: we deden één belletje naar Barbecuefeest.com en alles was geregeld! Zo konden wij als organisatie tijd vrijmaken voor andere zaken. Het was vooral fijn dat de koks vooraf alles klaar hadden gezet en dat ze na de barbecue alles weer opruimden. Zelfs het afval werd meegenomen. Top service!”

Thema BBQ

 • Vanaf 50 personen
 • Themafeest
 • Inclusief drank, verhuur, decoratie en kok

Een lekker dessert?

Antarctica luxe:
Bavarois en ijsbuffet

Grote groepen BBQ

 • Vanaf 50 personen
 • Evenementen BBQ
 • BBQ wordt bereid door onze koks

Budget NL pakket

 • Vanaf € 12,95 per persoon