Organiseer een pizzafeest aan huis

Een onvergetelijk feest organiseren voor de leden van uw sportvereniging, de studenten van uw opleiding of de buren uit uw wijk? Kies dan voor het unieke feestconcept van Pizzafeest.com! Bij u thuis kunt u een bijzondere pizza party organiseren, waarbij onze topkoks langskomen om onder het toeziend oog van uw gasten de heerlijkste pizza’s te bereiden! Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om het pizzafeest te organiseren op een andere locatie: ook daar komen onze topchefs langs.

Pizzafeest.com organiseert pizza feestjes en pizza party’s voor groepen en gezelschappen van meer dan 50 personen. We zorgen voor complete en aangeklede pizzafeesten op locatie, waarbij onze topkoks de lekkerste Italiaanse pizza’s bereiden onder het toeziend oog van uw gasten. Wij zorgen bovendien voor de aankleding van het feest en we ruimen na afloop ook alles weer op. U heeft hier geen omkijken naar!

U kunt Pizzafeest.com inschakelen voor onder andere buurtfeesten, personeelsfeesten, jubileumfeesten, verjaardagsfeesten, huwelijken en meer!

Een PizzaFeest organiseren?

Bel ons voor de beste prijs

Neem contact met ons op om een mooie deal te maken voor uw Pizzafeest op maat.

+31 (0)165 - 518 351

Onze Pizzapakketten

  • Vanaf 50 personen
  • Themafeest
  • Inclusief drank, verhuur, decoratie en kok