Onze job?

De beste BBQ’s serveren!

Barbecuefeest.com overtreft uw verwachtingen

Barbecuefeest.com organiseert unieke BBQ’s op uw locatie in heel Nederland en België. Wij richten ons op twee duidelijke concepten: barbecuepakketten aan huis geleverd (homeservice vanaf 25 personen) zonder materialen én thema BBQ’s (cateringservice) voor gezelschappen van minimaal 50 personen. Hierbij regelen we volledig verzorgde groepsbarbecues waar u geen omkijken naar heeft. U kunt al een barbecue pakket aan huis bestellen vanaf 25 personen.

Barbecuefeest.com doet er alles aan om aan de verwachtingen van de gasten te voldoen en – nog belangrijker – te overtreffen. Hoe we dat doen? We zorgen voor een compleet feest, inclusief culinair entertainment en sfeervolle aankleding. Barbecuefeest.com heeft smaak hoog in het vaandel staan en daarom gebruiken we heerlijke én eerlijke producten, het liefst van lokale ondernemers. En helemaal fijn: al het vlees dat wij serveren komt van onze eigen boerderij. Hoe vers wilt u het hebben!

Vanuit de weilanden in Frankrijk en België worden toprassen runderen door Kees en Patrick van Elteren geselecteerd, waarna ze worden afgemest op de eigen vleesveestallen in Oud Gastel.

De dieren worden met de grootst mogelijke zorg behandeld, hetgeen de uiteindelijke vleeskwaliteit sterk ten goede komt.

Na de slacht wordt het vlees 14 dagen gerijpt door middel van dry aging. Onze slagers verwerken al het vlees van nose-to-tail, wat inhoudt dat er niets verspild wordt. Uiteindelijk maken we als laatste van de botten heerlijke verse bouillons en soepen.

Proef ons (h)eerlijke 2 sterren rundvlees en laat je betoveren!

Daarmee kiezen wij als cateraar bewust voor duurzaamheid en kwaliteit.

Barbecuefeest.com is een initiatief van Patrick van Elteren catering & events uit Oud-Gastel, onderdeel van Van Elteren Foodgroup.

Onze missie: “Vrijheid om te genieten”

Wij streven naar ultieme perfectie in alles wat wij doen, om onze opdrachtgevers de vrijheid te bieden om samen met relaties, vrienden en familie te genieten tijdens een evenement. Hiervoor werken wij met de beste mensen uit ons vakgebied en de best mogelijke producten. Zo bedienen wij onze gasten met de hoogste mate van kwaliteit en gastvrijheid, zonder dat de opdrachtgever zich ergens druk over hoeft te maken.

Wij beschikken over vakkundig personeel om alle werkzaamheden rondom uw festiviteit feilloos uit te voeren. Naar gelang de aard van de party stellen wij met u een poule van medewerkers samen die werkelijk alles voor u regelen.

Onze medewerkers koken, bouwen en serveren…ieder met zijn/haar eigen specialisme.

En misschien nog wel het belangrijkste: via onze partymanager heeft u één aanspreekpunt. Onze partymanager stuurt al het personeel aan en behartigt al uw belangen tijdens uw festiviteit.

Zo heeft ú geen zorgen over de organisatie ter plaatse en kunt u zorgeloos genieten van uw feest of evenement! Onze medewerkers zien het als een uitdaging om elke festiviteit weer tot een groot succes te maken! Wij staan garant voor een voortreffelijke service.

“Onvergetelijke momenten creëren, dat is elke dag en elk event onze missie”

Onze overtuiging:

“Waarom we doen wat we doen”

Onvergetelijke momenten creëren. Dat is elke dag en op elk event onze missie. Wij geloven dat een uitmuntende uitvoering op uw belangrijke momenten u en uw gasten gelukkig maakt. Bij een uitmuntende uitvoering staat voor ons gastvrijheid voorop: het is voor ons het belangrijkst dat iedere gast zich welkom en gezien voelt, dat iedereen plezier heeft.

“Wij doen er alles aan om u te verassen met onze creativiteit”

De voordelen van Barbecuefeest.com

  • Gratis bezorging
  • Duurzaam & minimale waste
  • Vlees van eigen boerderij!
  • Vanaf 50 personen gratis kok en barkeeper
  • Familiebedrijf sinds 1978

Neem contact op

Lagestraat 11
4751 RX Oud Gastel

T (0)165 – 518 351
E info@barbecuefeest.com

Contact