Onze job?

De beste BBQ’s serveren!

Duurzaamheid

In onze bedrijfsvoering is duurzaamheid geïntegreerd. Als cateraar geven wij inhoud aan de Global Goals (duurzame ontwikkelingsdoelen) door de hoeveelheid energie die we gebruiken terug te dringen, minimaliseren van afval en lokale & duurzame producten te gebruiken.

Wij splitsen onze duurzame ontwikkelingsdoelen in vier onderdelen.

Duurzame consumptie en productie
Lokale, 100% verantwoorde, verse en lekkere producten.
Elke dag werken we aan de optimalisatie van onze producten. Minimale verspilling is ons credo.
Op het buffet wordt alles steeds aangevuld, om zo verspilling te voorkomen.

Onze barbecuepakketten zijn standaard voorzien van wegwerpservies dat van suikerriet wordt gemaakt. Het servies is na gebruik 100% composteerbaar en zorgt hiermee weer voor voedingsstoffen voor planten en gewassen. Het suikerriet wegwerpservies is zeer stevig en hitte bestendig.

Werkgelegenheid voor iedereen
Naast ons eigen team, werken we samen met een zorgboerderij. We proberen zo veel als kan mensen een afstand tot de arbeidsmarkt bij ons bedrijf te betrekken.

Energiebesparingen
Eind 2019 is onze locatie verbouwd aan de laatste eisen op het gebied van HACCP en hygiëne. Ledverlichting, warmteterugwinning en de hoogste isolatiewaarde waren uitgangspunt bij de verbouwing. Duurzaamheid is een continu verbeterproces dat nooit af is. Belangrijk is dat we continu bezig zijn met vermindering van milieubelasting & afval, het creëren van werkgelegenheid voor iedereen en eerlijke handel.

Wereldwijde hulporganisaties
Als goed ondernemerschap vinden wij het belangrijk om ook in de wereld te helpen waar nodig. Wij zijn ervan overtuigd dat in ieder mens die groei en ontwikkeling mogelijk is. Daarom steunen wij hulporganisaties , zoals Kiwanis Wouw Zoomvliet die dit lokaal én wereldwijd tot uiting brengen. Wij voelen ons verbonden met kinderen in armoede of beperkingen en willen ze de mogelijkheid geven tot ontwikkeling.

De voordelen van Barbecuefeest.com

  • Gratis bezorging
  • Duurzaam & minimale waste
  • Vlees van eigen boerderij!
  • Vanaf 50 personen gratis kok en barkeeper
  • Familiebedrijf sinds 1978