Een feestelijke afsluiting van uw BBQ maaltijd

Bekijk onze heerlijke dessertpakketten

Dessertpakketten

Een BBQ is geen feest zonder goede afsluiter. Eindig uw BBQ in stijl met een heerlijk barbecue dessertarrangement. Laat uzelf en uw gasten verrassen door alle lekkernijen die op tafel komen. Wij zorgen voor een schitterend buffet. Welk dessertpakket kiest u?

 

Dessertpakket Antarctica €7,95 p.p.

Denkt u aan de Zuidpool, dan denkt u aan ijs en sneeuw. Dat is ook niet gek, want Antarctica is het koudste gebied op aarde. Ons dessertpakket Antarctica doet u overigens niet klappertanden van de kou, maar laat u watertanden van al het lekkers.

Het buffet bestaat voor 80% uit bavarois en 20% ijs. Een dessert dat ideaal is als afsluiter van een buffet. Bavarois past heerlijk bij de lente en de zomer.

Bavarois en ijs zijn er in vele smaken. Van bosvruchten en sinaasappel tot chocolade en pistache.  Wij maken er een schitterend buffet van en het lekkerste dessert staat klaar om opgegeten te worden!

Heerlijk als afsluiter, lekker licht en erg fris van smaak. Ons dessertpakket Antarctica is te bestellen vanaf €5,95 per persoon.

Winter Aprés-ski dessert €7,95 p.p.

Bij een winterbarbecue kunt u kiezen voor een passende afsluiter, namelijk ons Winter Apres-ski dessert. Hierbij kunt u na afloop van uw barbecuefeest genieten van een heerlijke apfelstrudel en een drankje.

Apfelstrudel is een traditioneel Oostenrijkse gebaksoort, die vooral erg populair is in Wenen. Apfelstrudel bestaat uit deeg, plakjes appel en rozijnen.

Ons Winter Aprés-ski dessert bestaat uit apfelstrudel en slagroom, jenever (obstler), ströhrum of Jägermeister en kan voor €6,95 per persoon besteld worden bij onze winterbarbecues.

De voordelen van Barbecuefeest.com

  • Gratis bezorging
  • Duurzaam & minimale waste
  • Vlees van eigen boerderij!
  • Vanaf 50 personen gratis kok en barkeeper
  • Familiebedrijf sinds 1978