Een winterbarbecue aan huis organiseren

Heeft u binnenkort een feestje te vieren en houdt u ook nog eens van barbecueën? Trakteer de gasten op uw feest op een barbecue van Barbecuefeest.com! Wij organiseren volledig verzorgde barbecues bij u aan huis. Dit hoeft niet alleen in de zomer: wij kunnen ook een spectaculaire winterbarbecue voor u regelen! Eén ding is zeker: onze winterbbq zal zeker in de smaak vallen bij de feestvierders!

In Nederland en België organiseert Barbecuefeest.com bijzondere winterbarbecues voor groepen en gezelschappen van meer dan 50 personen. Wij regelen deze BBQ van A tot Z.

Zo nemen we de aankleding van de feestlocatie voor onze rekening en kunnen we tijdens de BBQ het eten ter plekke bereiden. Na afloop kunt u ons inschakelen om de boel volledig op te ruimen. Geef uw wensen aan ons door en wij zorgen dat u geen omkijken heeft naar het feest!

U kunt Barbecuefeest.com inschakelen voor diverse feesten en partijen, zoals personeelsfeesten, verjaardagsfeesten, diplomafeesten of buurtfeesten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Bel ons voor de beste prijs!

Neem contact met ons op om een mooie deal te maken voor uw BBQ feest op maat.

+31 (0)165 - 518 351

Onze Winter BBQ's

Een lekker dessert?

Antarctica luxe:
Bavarois en ijsbuffet