Georganiseerde groeps BBQ's

Compleet georganiseerde groepsbarbecues 

Een evenement organiseren voor een groep van 50 personen of meer ... Ga er maar eens aanstaan. Wát moet u precies regelen en – nog belangrijker – waar moet u beginnen? We begrijpen heel goed dat u de organisatie van zo’n groot event graag uit handen geeft. Bij Barbecuefeest.com bent u dan ook aan het juiste adres: wij draaien er onze hand niet voor om! Met de Grote Groepen BBQ organiseren we complete en aangeklede barbecues op locatie, waarbij onze topkoks de lekkerste gerechten bereiden onder het toeziend oog van de gasten. 

Een barbecue boeken? U kunt Barbecuefeest.com inschakelen voor diverse feesten en partijen! Zo kunt u ons boeken voor een feest op uw sportvereniging, voetbalverenigingsfeest, feestje van de tennisvereniging, teamuitje van de tennisclub, feest van de volleybalvereniging of volleybalteamuitje. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor studentenfeesten en introductiekampen/feesten én voor personeelsfeesten, teamuitjes en teamfeesten.

En heeft u privé een feestje te vieren, dan kunt u ook genieten van de overheerlijke bbq’s van Barbecuefeest.com. Of u nu een huwelijk, jubileum, communie, geslaagdenfeest, verjaardagsfeest, buurtfeest of straatbarbecue wilt organiseren: met Barbecuefeest.com is ieder feest geslaagd!
 

Digitale voorbereidingen

Het enige wat u hoeft te doen, is het treffen van enkele voorbereidingen. Dit doet u heel gemakkelijk op onze site. U maakt een evenement aan met datum, locatie en het verwachte aantal gasten. Vervolgens nodigt u uw gasten uit. Voorafgaand aan het evenement hebben we contact met u over de exacte invulling en organisatie. Wij lichten onze uitgebreide service graag toe. Zo wordt u de organisatie wel heel gemakkelijk gemaakt!
 

Diverse pakketten

Barbecuefeest.com biedt u twee BBQ-pakketten aan: een basic en een luxe variant. Het basic pakket bestaat uit de volgende vlees-, salade- en sauspakketten:

 • Speklap, varkensfilet, hamburger, kipsaté en worst (vier stuks per persoon).
 • Kartoffelsalade, Italiaanse rauwkost, rundvleessalade, pastasalade met tortellini, komkommer-dillesalade en vers fruit.
 • Cocktailsaus, zigeunersaus, knoflooksaus, satésaus en stokbrood met kruidenboter.

​Het luxe pakket wordt aangevuld met biefstuk, gambaspies en sparerib (vijf stuks per persoon).

Het is bovendien mogelijk om een drank- of dessertpakket bij te boeken, inclusief serveersters. En uiteraard verhuren wij ook tenten, decoratiemateriaal en entertainment én kunnen wij een geschikte locatie voor u afhuren. 

Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op groepen vanaf 50 personen. Wanneer uw groep groter dan 150 personen is, zal de prijs per persoon lager liggen.

 

Een lekker dessert?

Antarctica luxe:
Bavarois en ijsbuffet

Onze klanten aan het woord

 • Maartje de Feijter

  Maartje de Feijter

  Bestuurslid en lid evenementencommissie RMHC De Pelikaan in Roosendaal

  “Tijdens een evenement moet er veel geregeld worden. Het is dan prettig om zaken te doen met een partij die alles uit handen neemt. Die partij is Patrick van Elteren. Of we nu een evenement hebben voor 100 of 500 personen: het is altijd prima geregeld! Er wordt meegedacht met de thema’s en zelfs last minute is er nog veel mogelijk. De afspraken worden altijd nageleefd, en daarmee is Barbecuefeest.com al tien jaar een solide partner voor onze hockeyclub!”

 • Wim van Geel

  Wim van Geel

  Engineer Philips Lighting BV in Roosendaal

  “Sinds 2008 is Patrick van Elteren onze vaste evenementencateraar. Zo vierden we ons 60-jarig bestaan met 2.400 bezoekers én een zeer goed georganiseerde barbecue. De barbecue bood voor ieder wat wils en ook met allergieën werd rekening gehouden. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding prima. Maar bovenal vinden wij het belangrijk dat er zo goed wordt meegedacht in de organisatie. Van begin tot eind is Barbecuefeest.com een fijne sparringpartner. Helaas gaat onze fabriek in 2016 sluiten, maar tot die tijd zijn we blij dat onze evenementen worden geregeld door Patrick van Elteren!”

 • Paul Koster

  Paul Koster

  Student Bewegingstechnologie De Haagse Hogeschool in Den Haag

  “Tijdens het introductiekamp van onze opleiding moesten we voor 200 studenten het eten verzorgen. Het was gemakkelijk om dit te organiseren: we deden één belletje naar Barbecuefeest.com en alles was geregeld! Zo konden wij als organisatie tijd vrijmaken voor andere zaken. Het was vooral fijn dat de koks vooraf alles klaar hadden gezet en dat ze na de barbecue alles weer opruimden. Zelfs het afval werd meegenomen. Top service!”