Compleet verzorgde BBQ voor grote groepen

Een BBQ organiseren voor een grote groep van 50 personen of meer… Ga er maar eens aanstaan. Wat moet je precies regelen? En waar moet je mee beginnen? Wij begrijpen heel goed dat je de organisatie van een groepsbarbecue graag uit handen geeft. In dat geval ben je bij Barbecuefeest aan het juiste adres: wij draaien er onze hand niet voor om! Voor grote groepen vanaf 50 personen organiseren we volledig verzorgde barbecues op locatie, waarbij onze topkoks onder toeziend oog van de gasten de lekkerste gerechten bereiden.

Groepsbarbecue voor jouw gelegenheid 

Is er een feestje bij jouw sportvereniging? Heeft iemand bij jullie in de familie een bijzondere leeftijd bereikt? Wil je een personeelsfeest geven met jouw bedrijf? Organiseer je met jouw studentenvereniging een introductiekamp? Of stappen er twee geluksvogels in het huwelijksbootje? Het maakt niet zoveel uit wat er te vieren valt, wij zorgen voor een onvergetelijk feestje en nemen alle zorgen uit de hand! 

 

Diverse BBQ-thema's voor groepen

Maak de groepsbarbecue extra gezellig door er een themafeest van te maken. Bij Barbecuefeest heb je de keuze uit diverse themapakketten voor de BBQ met een grote groep. Kies bijvoorbeeld voor:

 • Zuid-Amerika pakket: dit continent staat natuurlijk bekend om het heerlijke vlees. Proef de malse steaks en lik je vingers af bij heerlijke kipvleugeltjes.
 • Oceanië pakket: allerlei lekkernijen uit de zee. Geniet van een vishaaktrio, de sinaasappel-zalmforel en de garnalen-avocadosalade.
 • Azië pakket: geniet met de Indonesische chilispies en de Japanse saté van de typische smaken van de Aziatische keuken.

Ook op basis van de andere werelddelen hebben wij de lekkerste themapakketten samengesteld. In de winter organiseren we ook spectaculaire winterbarbecues.  

Bekijk alle thema-mogelijkheden op de themapakketten pagina! 

 

Volledig verzorgde BBQ

Geef je liever een barbecue zonder thema? Of heb je zelf alle decoratie al geregeld? Dan kun je bij ons ook kiezen voor een basic of luxe BBQ-pakket. Het basic pakket bestaat bijvoorbeeld uit:

 • Speklap, varkensfilet, hamburger, kipsaté en worst (vier stuks per persoon).
 • Kartoffelsalade, Italiaanse rauwkost, rundvleessalade, pastasalade met tortellini, komkommer-dillesalade en vers fruit.
 • Cocktailsaus, zigeunersaus, knoflooksaus, satésaus en stokbrood met kruidenboter.

Het luxe pakket wordt aangevuld met een biefstuk, gambaspies en sparerib (vijf stuks per persoon). Het is bovendien mogelijk om een drank- of dessertpakket bij te boeken, inclusief serveersters. En uiteraard verhuren wij ook tenten, decoratiemateriaal en entertainment én kunnen wij een geschikte locatie voor je afhuren. Kortom: wij kunnen voor jou een volledig verzorgde barbecue regelen waarvan jullie groep ongetwijfeld zal genieten.

 

Jouw BBQ eenvoudig online regelen

Het enige wat jij hoeft te doen om jullie groepsbarbecue tot een succes te maken is het invullen van een vrijblijvende offerte. Dit is bijzonder eenvoudig. Vervolgens kun je de gasten voor jouw evenement uitnodigen. Voorafgaand aan de BBQ nemen we contact met je op over de exacte invulling van de groep en de organisatie. Wij lichten onze uitgebreide service graag toe om het jou zo makkelijk mogelijk te maken!

Wil je meer weten over het organiseren van een BBQ voor grote groepen? Of heb je een vraag over de mogelijkheden voor jouw groep? Neem dan via (0)165 - 518 351 telefonisch of via info@barbecuefeest.com per mail contact op met een van onze medewerkers.

Een lekker dessert?

Antarctica luxe:
Bavarois en ijsbuffet

Onze klanten aan het woord

 • Maartje de Feijter

  Maartje de Feijter

  Bestuurslid en lid evenementencommissie RMHC De Pelikaan in Roosendaal

  “Tijdens een evenement moet er veel geregeld worden. Het is dan prettig om zaken te doen met een partij die alles uit handen neemt. Die partij is Patrick van Elteren. Of we nu een evenement hebben voor 100 of 500 personen: het is altijd prima geregeld! Er wordt meegedacht met de thema’s en zelfs last minute is er nog veel mogelijk. De afspraken worden altijd nageleefd, en daarmee is Barbecuefeest.com al tien jaar een solide partner voor onze hockeyclub!”

 • Wim van Geel

  Wim van Geel

  Engineer Philips Lighting BV in Roosendaal

  “Sinds 2008 is Patrick van Elteren onze vaste evenementencateraar. Zo vierden we ons 60-jarig bestaan met 2.400 bezoekers én een zeer goed georganiseerde barbecue. De barbecue bood voor ieder wat wils en ook met allergieën werd rekening gehouden. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding prima. Maar bovenal vinden wij het belangrijk dat er zo goed wordt meegedacht in de organisatie. Van begin tot eind is Barbecuefeest.com een fijne sparringpartner. Helaas gaat onze fabriek in 2016 sluiten, maar tot die tijd zijn we blij dat onze evenementen worden geregeld door Patrick van Elteren!”

 • Paul Koster

  Paul Koster

  Student Bewegingstechnologie De Haagse Hogeschool in Den Haag

  “Tijdens het introductiekamp van onze opleiding moesten we voor 200 studenten het eten verzorgen. Het was gemakkelijk om dit te organiseren: we deden één belletje naar Barbecuefeest.com en alles was geregeld! Zo konden wij als organisatie tijd vrijmaken voor andere zaken. Het was vooral fijn dat de koks vooraf alles klaar hadden gezet en dat ze na de barbecue alles weer opruimden. Zelfs het afval werd meegenomen. Top service!”